Risteys -palkinto Eva Jacobille!

8C109A54-D652-406C-A0A6-56748734E8A0

Suomen Klezmer -yhdistyksen puheenjohtaja, Helsinki Klezmer Festivalin taiteellinen johtaja, Helsinki Klezmer Kapelyen luotsaaja, Eva Jacob on 9.1.2020 palkittu Tavastialla järjestetyssä Etnogaalassa Risteys -palkinnolla!

Tuomariston luonnehdinta Evasta: Risteys-palkinnon voittaja on vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana väsymättömän aktiivisesti tuonut yhteen muusikoita yli kansallisuus- ja genrerajojen. Hänen ansiostaan Helsingissä on tänä päivänä elävä monikulttuurinen, avoin ja lämmin ammatti- ja harrastajamuusikoiden klezmer-perhe. Hän on muusikko, opettaja, kuoronjohtaja, bändiliideri, organisaattori ja unohtumattomien jamien sielukas ja avarasydäminen ”Mama”.

Isot onnittelut ”klezmermamalle”!

Etnogaalan taltioinnin voit katsoa Yle Areenasta: Etnogaala 2020

Helsingin Sanomat kirjoittivat myös Etnogaalasta. Pääset artikkeliin tästä.