Sibafest Maailma laulaa, kulttuurit kohtaavat 1.2. klo 14

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian päätapahtuma Sibafest valtaa Musiikkitalon ja uudelleen avatun Pohjoisen Rautatiekadun ainutlaatuiset konserttisalit 25.1.–1.2.2020. Festivaaliviikon kokoavana teemana on ”Äänessä”. Festivaalilla äänessä ovat Sibelius-Akatemian opiskelijat, opettajat ja tunnetut artistit sekä yleisö – yhdessä ja erikseen.

La 1.2. klo 14 Maailma laulaa, kulttuurit kohtaavat, Musiikkitalon alalämpiö.

Konsertissa tutustutaan arabi-muslimien palestiinalais-syyrialaiseen kansanmusiikkiperinteeseen ja juutalaiseen musiikkiin ja yhdistetään näitä musiikkityylejä suomalaiseen kansanmusiikkiin ja virsiin.

Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin opiskelijat

Matti Turunen, kanttori-oopperalaulaja

Eva Jacob, juutalaisen klezmer-musiikin asiantuntija

Burhan Hamdon, laulaja ja palestiinalais-syyrialaisen musiikin tuntija

Mouafak Barafi, viulisti ja palestiinalais-syyrialaisen musiikin tuntija

Vapaa pääsy.

Lisätietoja:

Jannika Lahin, 050 5188 576, jannika.lahin@uniarts.fi

Sibafest.fi