Antisemitismin ja rasismin vastainen konsertti 27.4.2022 Astoria-sali

Antisemitismin ja rasismin vastainen konsertti 27.4.2022 Astoria-sali (Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki) klo 19.30
Konsertti kunnioittaa holokaustissa kuolleiden muistoa ja nostaa esille nousevan antisemitismin ja rasismin uhan Euroopassa. Konsertissa esiintyy erilaisista taustoista tulevia tunnettuja artisteja, jotka osoittavat tukensa kulttuurien ja uskontojen väliselle dialogille tuoden esiin sen merkitystä suvaitsevaisuuden ja rauhan rakentamisessa.
Konsertissa esiintyvät mm. Uniikki, Laura Juvonen, Hillel Tokazier, Eva Jacob ja Helsinki Klezmer Kapelye, The Middle East Co., Matti Turunen, Jenny Liebkind ja Sheine Ite, Deniz Bedretdin ja Jukka Tolonen sekä Sharon.
Konsertissa puhuvat mm. Helsingin piispa Teemu Laajasalo, Heikki Vestman, Yaron Nadbornik sekä Risto Huvila. Konsertin juontaa Ira Hammermann.
Liput 22€/20€ alennusryhmät: opiskelijat ja eläkeläiset (sis. käsittelykulut). ➡Osta lippusi täältä: https://lippuagentti.fi/event/view?id=4405. HUOM! Liput myynnissä vain ennakkoon!
Konsertin tuotto lahjoitetaan kulujen jälkeen Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:lle.
Lahjoita lippu! — Voit myös lahjoittaa lipun Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n käyttöön.
Konsertin järjestävät yhteistyössä Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry, Suomen Karmel-yhdistys ja Holokaustin uhrien muisto ry. sekä Helsingin juutalainen seurakunta.
Tapahtumassa on maskisuositus.
Artistiesittelyitä ja päivittyvää lisätietoa konsertista järjestäjien omalta tapahtumasivulta: